WILLY'S BERGEN OP ZOOM

WILLY'S BERGEN OP ZOOM Gewoon de lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1754 beoordelingen
6 mei 2021 om 21:41 Willy's altijd superlekker voor een hele goede prijs.
6 mei 2021 om 20:15 Willy’s altijd goed! Kwaliteit/prijs en bezorging.
1 mei 2021 om 14:00 Was niet wat wij verwachten Zo goed was het niet
30 apr 2021 om 19:39 Thuisbezorgd had het over een bezorgtijd van een uur. Dat is op zich al idioot lang voor een pizzaatje en een dürűmschotel. Maar uiteindelijk werd onze eetlust meer dan anderhalf uur op de proef werd gesteld.
30 apr 2021 om 0:06 Geen extra alles en vriend van mij heeft gelijk heel zn maaginhoud in mn wc geknald
29 apr 2021 om 15:32 erg tevreden.
28 apr 2021 om 20:25 Bezorgen was goed Eten ga achteruit kapsalon was niet zo lekker weinig smaak Schotel kipshoarma viel ook tegen Helaas
27 apr 2021 om 20:24 We hadden voor 18:00 uur besteld, maar ivm drukte was er ingeschat om 18:30 uur. Om 17:50 uur stond de bezorger voor de deur! Als dat geen service is
24 apr 2021 om 23:06 Op tijd bezorgd, vers eten, verse frietjes. Geen op of aanmerkingen.
23 apr 2021 om 22:22 Bij willy's hebben wij nooit klachten. Altijd top kwaliteit en verse producten. Aanrader dus!
23 apr 2021 om 20:05 Was lekker en veel. Doen we zeker nog een keer
20 apr 2021 om 22:13 Eten 3 kwartier te laat bezorgd. Na een belletje gedaan te hebben kreeg ik een enorm asociale mevrouw aan de lijn die me uitmaakte voor leugenaar, en vervolgens de hoorn erop gooide. Dat het eten te laat bezorgd is kan gebeuren, maar zo’n toon geven....